Ongeval op de Edisonweg

01 maart 2012
Ongeval op de Edisonweg

ALBLASSERDAM - Op de kruising Edsionweg - Kelvinring in Alblasserdam heeft woensdagmiddag 29 februari een ongeval plaats gevonden tussen een 16-jarige brommerrijder uit Nieuw-Lekkerland en een automobilist. De automobilist zag de jongen die vanuit Papendrecht kwam en op het fietspad reed over het hoofd.

De automobilist stopte voor een eerste brommerrijder maar verklaarde de tweede niet gezien te hebben. Toen hij optrok hoorde hij een klap en lag de bromfietser op het wegdek. De jongeman is door ambulance personeel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.