Diploma's voor 42 zwemmertjes van Wiekslag

20 februari 2012
Diploma's voor 42 zwemmertjes van Wiekslag

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de jongste leden van Wiekslag. In zwembad Blokweer was het afzwemmen voor de diploma’s A, B en C. Vooral de kinderen van “de A” waren zenuwachtig voor het eerste officiële examen van hun leven. Gelukkig werden ze bijgestaan door ouders, grootouders en verdere familie die vol bewondering de verrichtingen van hun kroost in het water volgden. Alle kandidaten slaagden en kregen na een oorverdovend applaus het zo felbegeerde diploma.

Geslaagden Diploma A:
Annegreet Aantjes, Mattias Bergacker, Lotte Boeser, Gijsbert Damsteegt, Nienke Gaal, Noura Ibirane, Marrianne Kleijn, Twan Kooij, Guus Willem Mul, Katharina Naomi Slagboom, Charlotte Stijn, Leendert Stijn, Tim Verheij, Erwin van Vliet en Ruben van Vessem.

B-Diploma:
Nanna Berghout, Lizzy Besteman, Elisabeth van Bockel, Senne Boelens, Max van Det, Rinse Franken, Jasmijn de Haan, Rebecca Hak, Wouter Lameris, Lysanna Lans, Franca Corina Leenheer, Andreas Markestein, Rop Noorland, Thirza Schippers, Femke Stolk, Myrthe Toes, Job Verhoeven, Jilles van Vliet, Rhodé Vonk en Marieke ten Wolde.

C-diploma: 
Vaira ter Borg, Jerry Cetin, Nigel Drinkwaard, Touriya Ibirane, Lieke Sjane Antonia Kors, Femke Steggink en Eva Vliegenthart. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.