Auto botst op lantaarnpaal

17 februari 2012
Auto botst op lantaarnpaal

ALBLASSERDAM - Op donderdag 16 februari omstreeks 16:50 uur is een man uit Dordrecht de macht over het stuur verloren op de Van Wenaeweg en met de linker voorkant van zijn auto tegen een lantaarnpaal aangereden.

De rode auto achter hem kon niet meer op tijd remmen of uitwijken en botste op zijn voorganger.
Beide mannen bleken gelukkig verder ongedeerd.

Foto: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.