Kolossaal jacht naar buiten gereden

26 januari 2012
Kolossaal jacht naar buiten gereden

ALBLASSERDAM - Op woensdag 25 januari werd een nieuw kolossaal jacht naar buiten gereden op het terrein van Oceanco op het Zuiderstek.
De hal was nu te klein geworden om het schip verder af te ronden, dus wordt het in de open lucht verder afgerond. Het is de bedoelding dat het schip op vrijdag 26 januari het water in gaat voor een proefvaart.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.