Gerommel bij geldautomaat

13 januari 2012

ALBLASSERDAM - Twee mannen van 26 en 32 jaar waarvan de verblijfplaats nog niet bekend is zitten na aanhouding vast in een politiecel. Een 47-jarige man uit Alblasserdam ging op donderdagavond 12 januari 2012 geld pinnen bij de automaat aan de Haven in Alblasserdam. Na zijn transactie kwam er geen geld uit de lade. Wel kwamen er twee mannen aangelopen die iets rommelden aan de automaat en wegreden in een auto. De 47-jarige zag hierna dat de lade gewoon openstond en de verdachten dus zeer waarschijnlijk zijn geld hadden meegenomen. De man ging achter het voertuig aan en waarschuwde de politie. Agenten zetten het voertuig aan de kant bij de afslag Zwijndrecht van de rijksweg A16. In de auto lagen onder andere gereedschappen en lijm. Bij de geldautomaat vonden agenten ook lijm bij de klep.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.