Echtpaar Knoote-Visser 50 jaar getrouwd

29 december 2011
Echtpaar Knoote-Visser 50 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Het is alweer 50 jaar geleden dat Johan Knoote met zijn Annie Visser in het huwelijk trad.

Johan, geboren in Indonesië, kwam in februari 1958 naar Nederland waar het gezin terecht kwam in Budel, waar het opvangkamp was gevestigd. Hij is thans bijna 73 jaar (verjaard op 29 december) en werkte sinds 1960 bi8j Verolme en later bij diverse koppelbazen, want daar "waren de verdiensten hoger", aldus Johan. Hij leerde zijn, thans 66 jarige, Annie kennen in Dordrecht, waar zij in de huishouding werkte, en vroeg haar meteen of ze mee wilde naar de bioscoop en dat is iets waar ze nooit spijt van heeft gehad.

Het echtpaar woont sinds 1974 aan de Parallelweg en hoopt deze heugelijke dag samen met 4 kinderen en 10 kleinkinderen af te sluiten met een gezellig etentje en later nog eens een rijnreis te maken, wat zij dan zien als hun huwelijksreisje, want dat is er bij in geschoten.

Loco-burgemeester Sjoerd Veerman bracht hen op woensdag 28 december een felicitatiebezoek namens de gemeente Alblasserdam en onderhandigde het mooie fotoboek.

Foto: Joop Aret

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.