Politie verricht aanhouding voor huiselijk geweld

27 december 2011

ALBLASSERDAM – In de Randweg in Alblasserdam hebben agenten een aanhouding verricht voor huiselijk geweld. Ze gingen hierheen op maandagochtend 26 december 2011. Daar zou ruzie zijn in een woning.

Buiten stond de verdachte die niet wilde dat agenten even binnen gingen kijken. De politiemensen hielden de man direct aan. De 40-jarige vrouw bleek niet meer thuis te zijn, maar was bij familie. Zij was geslagen door haar man.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.