Vrouw gewond na aanrijding

02 december 2011 door Ad van Herk
Vrouw gewond na aanrijding

ALBLASSERDAM - Een 57-jarige voetgangster uit Rotterdam is op 2 december rond 19.40 uur gewond geraakt toen ze op de Dam werd aangereden door de 56-jarige bestuurder van een personenauto. Deze Alblasserdammer zag de vrouwe kennelijk over het hoofd en een botsing was het gevolg. Het slachtoffer was aanspreekbaar en klaagde over pijn in haar heup en been.  Ze is naar het ziekenhuis vervoerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.