Brand in woning boven winkelpand

22 oktober 2011 door Ad van Herk
Brand in woning boven winkelpand

ALBLASSERDAM -Vrijdagavond 21 oktober is brand uitgebroken in een woning aan de Oost Kinderdijk. De brand ontstond rond 22.30 uur op de eerste etage van de woning, die zich boven een winkelpand bevond. De bewoners werden gealarmeerd door een brandmelder, waarna zij 112 belden. De brandweer rukte hierop uit met twee tankautospuiten en aan ladderwagen en schaalde op naar middelbrand. Binnen korte tijd was de binnenbrand onder controle en kon het sein brand meester worden gegeven. Een kindje van anderhalf dat in de woning lag te slapen en mogelijk rook had ingeademd is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De overige bewoners bleven ongedeerd. Als gevolg van de brand liep het pand flinke schade op. Twee naastgelegen panden liepen rookschade op. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat een elektriciteitssnoer is gaan smeulen.

Foto: Willem de Wolf

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.