Inbrekers breken deuren en kasten open van dagactiviteitencentrum Adullam

19 oktober 2011
Inbrekers breken deuren en kasten open van dagactiviteitencentrum Adullam

ALBLASSERDAM – Inbrekers hebben deuren en kasten opengebroken binnen het gebouw van Evangelische Gemeente 't Scheepke aan de Rijnstraat. Ze deden dat in de ruimten van dagactiviteitencentrum Adullam, een activiteitencentrum voor gehandicapten.

De verdachten braken eerst een raam open en zochten toen in alle ruimten. Ook gingen de inbrekers naar de kerkruimte die in hetzelfde pand zit. De exacte buit van de inbraak is nog niet duidelijk. Men ontdekte de diefstal op dinsdagmorgen 18 oktober 2011.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.