Verdachte van autodiefstal aangehouden

09 oktober 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - De politie heeft een verdachte aangehouden voor diefstal van een auto. Op zondag 9 oktober 2011 rond 03.10 uur had een portier van een horecagelegenheid zijn auto gepakt en stopte bij de Dam in Alblasserdam om iemand op te halen. De 46-jarige man stapte uit en liet even de motor draaien. De 27-jarige verdachte uit Ammerstol stapte in de auto en reed hiermee weg. De verdachte was kort hiervoor uit een horecagelegenheid op de Dam gezet door de 46-jarige auto-eigenaar. Direct begon een zoekactie die op de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht succes had. Daar volgde de aanhouding van de verdachte die in een eerste verklaring vertelde dat hij de auto een stukje weg wilde zetten.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.