Twee verdachten van overval op Coop-supermarkt aangehouden

01 oktober 2011

ALBLASSERDAM - De politie heeft twee verdachten aangehouden van de overval op de Coop-supermarkt aan het Scheldeplein. De supermarkt werd op donderdagavond 16 juni 2011 overvallen. Een man toonde daarbij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en ging er met een geldbedrag vandoor.

Na onderzoek kwam de politie twee verdachten op het spoor. Op woensdag 28 september werd een 17-jarige jongen uit Alblasserdam aangehouden. Op vrijdag 30 september volgde een tweede 17-jarige jongen uit dezelfde woonplaats. Beide zijn in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.