Havenfestival van start met skateparade

14 september 2011 door Ad van Herk
Havenfestival van start met skateparade

ALBLASSERDAM - Dinsdagavond 13 september loste Havenfestival voorzitster Henriëtte Lunenborg het startschot voor de zesde editie van de Alblasserdamse Skate Parade.

De Skate Parade wordt jaarlijks tijdens de Havenfestival week door de Alblasserdamse IJsclub georganiseerd. Achter een grote muziek truck van Maat Transport trokken de ongeveer 50 deelnemers door Alblasserdam. Achter de Skaters reden dit jaar ook een aantal mensen in een scootmobiel mee.

Foto’s: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.