Oliespoor leidt naar beschonken bestuurder

28 augustus 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een oliespoor van een auto heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag naar een beschonken bestuurder geleid. Een getuige zag dat een verkeersbord op een rotonde aan de Nieuwe Wolpherensedijk omvergereden was en zag vervolgens een oliespoor over de weg lopen richting een beschadigde auto die even verderop geparkeerd stond. De getuige belde de politie die direct een kijkje kwam nemen. Agenten troffen bij het beschadigde voertuig een 26-jarige en een 24-jarige Poolse man aan. De agenten hielden hierop de mannen aan voor het verlaten van een plaats ongeval. Toen op het bureau een ademtest werd afgenomen bij de 26-jarige man die het voertuig bestuurd had, bleek bovendien dat de man onder invloed achter het stuur had gezeten. Er werd een promillage van 640 ug/l gemeten, terwijl het maximum ligt op 220 ug/l. De beide mannen zijn ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.