Jeugdland Alblasserdam

12 augustus 2011 door Ad van Herk
Jeugdland Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Met soms meer dan 500 bezoekers per dag is Jeugdland 2011 in Alblasserdam één van de grootste successen uit de geschiedenis. Met name het Wii-en op het bioscoopdoek in Landvast is erg populair. Maar ook de danslessen, het figuurzagen, het muziek maken en het voetballen doen het goed. Tijdens Jeugdland 2011 worden er door Pieter van den Berg van luxfoto.nl regelmatig foto’s gemaakt deze kunt u gratis downloaden via een album op Flickr  http://www.flickr.com/photos/luxfotopapendrecht

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.