Fiets de sloot in

04 augustus 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Agenten hebben op woensdag 3 augustus 2011 een 25-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. Die middag fietste een andere 24-jarige man uit Alblasserdam in de buurt van de Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. Achter hem reed de verdachte. Deze sprong plotseling op de nek van de 24-jarige die hierna wegrende. De 25-jarige gooide de fiets van het slachtoffer de sloot in rende achter de 24-jarige aan. Er ontstond een worsteling. Hierbij raakte het horloge van het slachtoffer beschadigd. De politie stelde een onderzoek in met als resultaat de aanhouding. De twee mannen kennen elkaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.