Vier aanhoudingen na diefstal brommer

04 augustus 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - De politie heeft vier aanhoudingen verricht na de diefstal van een brommer. Het onderzoek van de politie begon op donderdag 4 augustus 2011 rond 01.25 uur toen er een melding van een verdachte situatie binnenkwam. Op de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam liepen drie jongens met een brommer en er zou een auto rondrijden. Agenten zagen inderdaad een brommer rijden met daarop een 18-jarige man uit Dordrecht. Deze vertelde dat hij de brommer net gekocht had. Verder zagen agenten een auto keren in de Frans Halsstraat. Hierin zaten twee inzittenden. Politiemensen hielden de drie aan. Onderzoek wees uit dat de brommer net gestolen was in de Willem Marisstraat. De vierde verdachte hielden agenten later in Dordrecht aan nadat ze zijn telefoon gevonden hadden in de auto. Naast de 18-jarige die op de brommer zat zijn de overige drie verdachten 16 en 18 (2x) jaar en komen ook uit Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.