Man onder invloed rijdt tegen hekwerk

11 juli 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 25-jarige man uit Alblasserdam is zondagochtend 10 juli aangehouden. Buurtbewoners waarschuwden de politie toen zij geluiden hoorden en zagen dat de 25-jarige samen met een of meer anderen een auto uit de bosjes haalde. De bestuurder bleek tegen een hek gereden te zijn bij de parkeerlus voor vrachtwagens aan de Rijnstraat. Met behulp van een tweede auto werd de eerste uit de bosjes gehaald. Daarna reed de bestuurder met de eerste auto weg. De politie trof ter plaatse alleen de tweede auto nog aan. Even later kwam de verdachte aanlopen en werd aan de hand van zijn signalement herkend. Een blaastest wees uit dat hij onder invloed was. Hij blies 575 ug/l, waarop zijn rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor is hij heen gezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.