Politie houdt gesignaleerde aan

08 juli 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 28-jarige man uit Alblasserdam is donderdagavond 7 juli aangehouden op de Blokweersingel. De man stond gesignaleerd voor een aantal feiten, waarop agenten hem aanspraken. Toen zij de man vervolgens wilden aanhouden, verzette hij zich hevig. Uiteindelijk werd hij met de politieauto vervoerd naar het bureau. Onderweg in de auto werd hij onwel, vermoedelijk doordat hij onder invloed was van drank en verdovende middelen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een nacht bleef voor controle. Daarna is de verdachte ingesloten op het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.