Man valt door manegedak

07 juli 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 30-jarige man uit Vianen is woensdagochtend 7 juli gewond geraakt toen hij door het dak van een manege viel. De man was bezig met werkzaamheden op het dak, toen hij door onbekende oorzaak door het dak heen viel. De man kwam in een paardenbox terecht, waar op dat moment een paard stond. Hij liep verwondingen op aan zijn borstkas, rug en hals. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de man meegenomen naar het ziekenhuis. De werkgever van de man heeft de Arbeidsinspectie in kennis gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.