Vrachtwagen brandt uit

02 juli 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Door een technisch defect is op 1 juli rond 12.40 uur op de A15 de cabine van een vrachtwagen uitgebrand. De 32-jarige chauffeur uit Papendrecht merkt op de snelweg dat zijn versnellingsbak vastzat. Hij kon zijn combinatie boven aan de afrit naar Alblasserdam op de vluchtstrook stilzetten en tijdig uitstappen. De brandweer was en snel bij om de brand te blussen, maar de schade was groot en de combinatie moest uiteindelijk wel weggesleept worden. De afrit werd voor alle verkeer richting Alblasserdam even geheel afgesloten, maar na korte tijd kon de rijbaan weer opgesteld worden. De chauffeur kwam met de schrik vrij.

Foto's: Luxfoto

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.