Diploma regen bij de Wiekslag

26 juni 2011 door Ad van Herk
Diploma regen bij de Wiekslag

ALBLASSERDAM - 25 juni was het weer zo ver: de zwemlessers van Z & P C “WIEKSLAG” gingen examen-zwemmen. De 42 jonge zwemmers hadden allemaal hun eigen supporters meegebracht, die vol trots de verrichtingen van hun pupil volgden. Het resultaat mocht er zijn want ze slaagden allemaal!

Geslaagden A-diploma:
Lloyd Batens, Joost Boeser, Vaira ter Borg, Henk Bruggink, Jerry Cetin, Olaf van Dam, Jasmijn Deen, Matthijs ’t Hoen, Touriya Ibirane, Joëlla de Koning, Wouter Lameris, Wilco Noorland, Dean den Ouden, Joep Overgaag, Femke Steggink, Maria Stouten, Timo de Vries, Marieke ten Wolde, Jozeph van Zanten en Gaby Zweep.
B-diploma:
Jasmijn Baan, Susan van Bochove, Naomi Hoogendijk, Jonathan de Jong, Ilse Kersbergen, Lieke Kors, Thijs Kranghand, Faye Luscombe, Pepijn Onnink, Pim Overgaag, Chloë Roodnat en Jens Schout.

Bijzondere prestatie en extra hulde
Een bijzondere prestatie werd geleverd door Pepijn Onnink. Ondanks alle indrukken die op hem afkwamen door het overvolle zwembad met afgeladen tribunes, wist deze 8-jarige jongen met downsyndroom, toch tijdens het reguliere afzwemmen zijn B-certificaat te halen ! Hierbij ook extra hulde aan zwemjuf Jolanda Kusters die met hart en ziel de zwemles van Pepijn voor haar rekening nam.

C-diploma:
Noa Bergman, Thomas de Gruyter, Yorn van der Jagt, Maarten Mulder, Jelinde Penning, Lisa Schippers, Floor Verlinde, Laurens Vreeken en Sarah Zuijderhoudt.

Afscheid
Na 5 jaar belangeloos zwemles geven bij de Wiekslag-zwemles nam Marjolein Elshout-van Drongelen afscheid van “haar kindertjes”. Zij kreeg uiteraard groot applaus plus bloemen. We zullen Marjolein zeker gaan missen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.