Nieuwe selectie VV Alblasserdam 2011 en 2012

18 juni 2011 door Ad van Herk
Nieuwe selectie VV Alblasserdam 2011 en 2012

ALBLASSERDAM - V.V.Alblasserdam heeft zich geweldig door de transferperiode in het amateurvoetbal weten te manoeuvreren....

Toen bekend werd dat Kees Spaan Alblasserdam ging verlaten verwachtte iedereen een instorting....het tegendeel lijkt waar en mag komend seizoen bewezen gaan worden door de nieuwe trainer Bert Buizert & Alex de Jong,aan goed materiaal geen gebrek:

De volgende spelers komen de Souburgh club versterken:
Martijn Baan,ervaren keeper komt over van Papendrecht,deze oud Alblasserdammer keert terug op het oude nest. Pica Silva en Edar Salamao zijn 2 jonge zeer talentvolle verdedigers en komen beide over van Excelsior Rotterdam. Kevin Eerhart(smitshoek) en Bojan Stefanov(TOGR) zijn 2 zeer ervaren verdedigers die over komen.

De gebroeders Bijl(Vincent&Niels) komen over van Wieldrecht. Van de buren van ASWH komen 2 goede spelers over: Sharog Susani en Carlo Diaz Alblasserdam raakte 2 mensen kwijt aan de Boys,de zeer jonge talentvolle Eyton Scheimann bewandeld de omgekeerde route.
Ook van Papendrecht komen er 3 hele talentvolle spelers richting Alblasserdam: Daeley vd Graaf,Siggy en Koen Lighaam(ook hij keert hiermee terug op het oude nest) Voeg daarbij de huidige spelers; Dennis Herremans,Jeffrey Beek,Johan de Vries,Richard vd Berg,Stefano Tavares en John v.Krimpen daar staat een mooie kwalitatief volle selectie die zich zeker staande moet kunnen houden in de 1e klasse C.

Dat Alblasserdam de afgelopen seizoenen zeer goed gepresteerd heeft en jonge jongens zich prima hebben kunnen ontwikkelen blijkt wel uit een aantal spelers die weggaan: Arif Irilmazbilek gaat mee met Kees Spaan naar 'top'amateurclub Kozakken Boys. Ralph Hofwegen vertrekt richting Sparta Rotterdam A1 en Inam Quliev krijgt een mooie beloning met IFC. Verder hebben Ahmet Kuyucu en Ron Kersbergen besloten te stoppen (tijdelijk) met voetballen Carsten van Leeuwen gaat ivm studie terug naar z'n oude club Pelikaan. Patrick Kleijn en Julio Alberto gaan een stap hoger bij V.V.Nieuw Lekkerland spelen. Samet Ulusoy heeft besloten om bij de Zwerver te gaan spelen. De gestopte Alex de Jong wordt komend seizoen trainer samen met Bert Buizert van de 1e selectie.
 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.