Vrouw gewond door ongeval op kruispunt

09 juni 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Op de Plantageweg heeft op woensdagmorgen 8 juni een verkeersongeval plaatsgevonden. Dat gebeurde omstreeks 09.45 uur. Een 52-jarige man Alblasserdammer stak de kruising over en zag hierbij een 69-jarige automobilist uit Alblasserdam over het hoofd. Omdat de vrouw van de laatstgenoemde man niet uit de auto kon komen moest de brandweer ter plaatse komen om het portier open te knippen. De vrouw (leeftijd onbekend) werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht waar een gebroken rib werd geconstateerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.