Wielrenster gevallen

10 mei 2011 door Ad van Herk
Wielrenster gevallen

ALBLASSERDAM - Een wielrenster (geen verdere gegevens bekend) is op de Kortlandse Kade in Alblasserdam gevallen. Het ongeval vond plaats op maandagavond 9 mei 2011. De vrouw moest in verband met de drukte op het fietspad remmen. Hierbij sloeg ze over de kop met haar fiets en kwam met haar gezicht op straat terecht. Het slachtoffer raakte hierdoor gewond aan haar gezicht en had last van haar nek. Een ambulance bracht de wielrenster naar een ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling.

Foto: Willem de Wolf

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.