Griezelnacht groot succes

09 mei 2011 door Ad van Herk
Griezelnacht groot succes

ALBLASSERDAM - Zaterdag 7 mei was het dan zover. Na 2 jaren heeft A-KIDZ weer een griezelnacht georganiseerd. 40 kinderen durfden deze nacht in Sportcentrum Blokweer door te brengen.

Om 19.00 uur werden de deuren van het sportcentrum geopend. Na de slaapplaatsen te hebben ingericht maakten de kinderen volop gebruik van het grote springspookkasteel. Wethouder Sjoerd Veerman kwam langs om de kinderen nog wat extra moed in te spreken met een spookgedicht. Omdat het buiten nog steeds licht was, gingen de kinderen eerst zwemmen. De eerste groep kinderen gingen de Griezeltocht lopen zodra het donker was. Tijdens de tocht moesten er diverse opdrachten worden uitgevoerd. Na iedere opdracht kreeg de groep een letter. Deze letters vormden de schuilplaats van het spook van het Sportcentrum Blokweer. Gelukkig slaagden alle groepen erin om de schuilplaats te vinden en het spook te verjagen. Na al deze spanning was het tijd voor een film. Vervolgens was het toch echt tijd om te gaan slapen. Van uitslapen kwam het niet, want er werd vroeg ontbeten en ochtendgymnastiek gedaan. Na alle slaapzakken weer te hebben opgeruimd werden de kinderen weer opgehaald door de ouders.

Foto: Denise Fotografie

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.