Drie kampwedstrijd Wiekslag

09 mei 2011 door Ad van Herk
Drie kampwedstrijd Wiekslag

ALBLASSERDAM - Zaterdag 7 mei is in het Inge de Bruijnzwembad in Barendrecht een 3 kamp gezwommen, voor een groot aantal wiekslagzwemmers een laatste krachtmeting voor de kringkampioenschappen die de komende twee weekenden in Dordrecht worden gehouden.

Op de 25 m vlinder werd Ryan de Laat mooi 2e bij de jongens minioren 4 in een tijd van 21.07. Vivianne van den Broek en Dian Kortleve tikten allebei aan in 30.01 op de 50 m vlinder, voor Vivianne een A-tijd en zij kreeg het goud omgehangen, het zilver was voor Dian.
Op deze zelfde afstand was er goud voor Chantal van Rikxoort,zilver voor Cheyenne Visser en Mike Kouwenhoven en brons voor Johnno Peters in hun leeftijdscategorie. Allemaal met een nieuwe  PR achter hun naam. Odin Kruithof zwom op deze afstand naar brons en Louise Kusters, Tamara Kroon en Saskia de Vries naar een nieuw PR.

Bij de meisjes junioren 3 was er op de 50 m vrij goud voor Romy de Laat en zilver voor Romy Vermaas. Odin Kruithof zwom naar goud in een tijd van 37.71

Op de 100 mvrij werden 4 medailles binnengesleept, een gouden door Johnno Peters, een zilveren door Ruben van Erk en een bronzen door Mike Kouwenhoven. Cheyenne Visser zwom naar het zilver in een tijd van 1.05.06, een nieuw PR.

Op de 100 m wissel was het goud voor Vivianne van den Broek op de voet gevolgd door Dian Kortleve die het zilver opeiste. Romy de Laat zwom een nieuw PR in een tijd van 1.22.02 en werd tweede in haar categorie. Romy Vermaas en Jorrit de Vries kregen brons voor hun 100 wissel.

Met 24 PR’s en 9 medailles worden de komende  kringkampioenschappen  door de wiekslag  met vertrouwen tegemoet gezien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.