Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

29 april 2011 door Ad van Herk
Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

ALBLASSERDAM - Op de Edisonweg in Alblasserdam heeft vrijdagavond een ongeluk plaatsgehad tussen een scooterrijder en een auto. De 45-jarige automobilist uit Papendrecht kwam uit de richting van de Helling en sloeg rechtsaf de Ohmweg op. Op dat moment kwam van rechts de scooterrijder aanrijden met de botsing tot gevolg. De jongen op de scooter werd met zwaar letstel aan zijn knie naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij. De verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeersondersteuning (RVO) hebben sporenonderzoek verricht op de plek van het ongeval. Tevens zullen de scooter en de auto worden onderzocht op snelheid ten tijde van de aanrijding.

Foto: Cynthia van Herk

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.