Diplomazwemmen bij Wiekslag

18 april 2011 door Ad van Herk
Diplomazwemmen bij Wiekslag

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was de spanning te snijden in zwembad Blokweer. De zwemles-kinderen van Wekslag gingen proberen hun zo felbegeerde Zwemdiploma te halen. De kunst was vooral om de zenuwen de baas te blijven en op het examen net zo goed te presteren als op de les. Daar kregen ze de enthousiaste hulp bij van de meegekomen supporters die de zwemmertjes herhaaldelijk op een warm applaus trakteerden.

De aanwezige controleur van de NRZ hield na afloop nog een vurig pleidooi om de kinderen toch vooral het complete ABC te laten zwemmen, omdat ze met B en C toch een stuk meer mans zijn in vaak overvolle zwemgelegenheden.

Maar toen konden dan eindelijk de diploma’s worden uitgereikt aan:

Geslaagden A-diploma:
Jasmijn Baan, Susan van Bochove, Christan G.W. Buijs, Nienke Huijgen, Gideon de Lange, Kristian de Lange, Ilse van Leeuwen, Benjamin den Ouden, Pim Overgaag, Chloë Roodnat, Lars Sturrus en Willian Verhey.

Geslaagden B-diploma:
Lieve van der Jagt, Maarten Mulder, Mike de Niet, Lisa Schippers, Floor Verlinde en Rosalie Zanen.

Geslaagden C-diploma:
Chayenne Durge, Denjel Elshout, Dide Groenewoudt, Carlijn Lubben, Amalia Panajoti, Famke van ’t Veer, Mette van ’t Veer, Mike Wander en Dinand van Weert.

Carlijn, Mike en  Dinand blijven gezellig bij Wiekslag. Zij gaan proberen de D-, E-, F- en G-Brevetten te halen!

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.