Kampioenschap Senioren 4 TTVA

17 april 2011 door Ad van Herk
Kampioenschap Senioren 4 TTVA

ALBLASSERDAM - Vrijdagavond is ons vierde seniorenteam kampioen geworden en het is mischien wel leuk om hiervan een berichtje met foto te plaatsen op de site.
Wat de foto betreft, deze is van niet al te beste kwaliteit vanwege het feit dat hij is genomen met een inferieure telefoon. Mochten jullie tot plaatsing overgaan dan deze footo niet te groot plaatsen want dan laat de kwaliteit dus te wensen over.
 
Ik heb zelf even een tekstje gemaakt als begleiding bij de foto;
 
Papendrecht 15-04-2011.
Vrijdagavond moest het 4e seniorenteam van tafeltennisvereniging TTVA tegen naaste concurent Papendrecht het kampioenschap in de vijfde klasse zien binnen te slepen. Op voorhand was berekend dat TTVA 4 aan een 7-3 nederlaag voldoende zou hebben om dit feit te bewerkstelligen. In sportzaal de Kooi in Papendrecht was het bijzonder druk vanwege het feit dat heel wat Alblasserdamse supporters de moeite hadden genomen om TTVA 4 te komen aanmoedigen. En achteraf bezien hebben ze dit ook echt nodig gehad want het ging met heel veel pijn en moeite deze avond. Via tussenstanden als 2-1, 4-1 en 5-2 in het voordeel van de Papendrechters was het tot ver in de avond gewoon bloedspannend. Pas in de achtste partij kon Ab de Groot het felbegeerde derde punt voor TTVA  binnenspelen. Bij de TTVA supporters ging natuurlijk na dit feit het dak er af. Nu de spanning er af was liep Papendrecht nog wel uit naar een verdiende 7-3 overwinning maar voor TTVA was dit dus voldoende.
Na de wedstrijd werden de heren in de welverdiende bloemen gezet en werd er tot in de kleine uurtjes door gefeest.
 
Ronald Muskiet, Ab de Groot, Ralph Faasen en Patrick van der Heijden mogen het dus vanaf het Najaarsseizoen gaan proberen in de vierde klasse van de regio Dordrecht. De mouwen mogen dus worden opgestroopt want het is natuurlijk wel de bedoeling om langer dan 1 seizoen op dit 4e klasse niveau te gaan acteren.
 
Leuk detail is mischien ook wel dat oudgediende en nestor van dit team Ronald Muskiet door middel van dit kampioenschap zich zelf alvast een cadeautje gaf voor het heugelijke feit dat hij straks in augustus zijn 40 jarige jubileum viert als lid van TTVA.
 
 
Volgorde op de foto van links naar rechts is:  Patrick van der Heijden, Ab de Groot, Ralph Faasen en Ronald Muskiet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.