Automobilist rijdt door na aanrijding – politie zoekt getuigen

23 maart 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval op de Edisonweg waarbij op maandagochtend 21 maart omstreeks tussen 08.00-08.30 uur een 16-jarig meisje uit Nieuw-Lekkerland gewond raakte. Het meisje reed uit de richting van de Oude Torenweg richting Papendrecht en wilde de rotonde volgen om rechtdoor te rijden. Op dat moment kwam vanuit dezelfde richting een donkerkleurige auto die rechtsaf sloeg richting het industrieterrein Vinkenwaard in Alblasserdam. Het meisje kwam door de aanrijding die ontstond met haar brommer ten val, de automobilist reed door. Het meisje heeft door het ongeval letsel aan het been opgelopen. Haar vader deed vanmorgen aangifte van het feit. Er zouden mensen getuige zijn geweest van het incident, de politie vraagt hen zich te melden op 0900-8844. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.