VVD op campagne in Alblasserdam

26 februari 2011 door Ad van Herk
VVD op campagne in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Zaterdag 26 februari hebben de VVD-kandidatenHarmen van Dorsser en gedeputeerde Erik van Heijningen Alblasserdam bezocht. Het bezoek stond in het teken van de verkeersafwikkeling van het containerstransferium en de Dijk in Alblasserdam. De hele doorstroom van verkeer staat hoog op de agenda van de VVD.

De VVD Alblasserdam heeft er voor gekozen de stand op het Makadocentrum niet de gehele dag te bemensen maar heeft gekozen om de belangrijke verkeersaspecten onder de aandacht van de provinciale VVD te brengen. Hiermee is het belang van Alblasserdam het meest gediend.

Om de kandidaten toch de sfeer van Alblasserdam te laten proeven werd een kort bezoek aan het Makdocentrum gebracht en werden verkiezingskranten en flyers aan het winkelend publiek uitgedeeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.