Huiselijk geweld: man aangehouden

22 januari 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 70-jarige man uit Alblasserdam is op 21 januari in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou zijn 48-jarige vriendin hebben mishandeld door haar met een vuist op haar hand te slaan, die daardoor dik en pijnlijk werd. De mishandeling ontstond na een ruzie om een kleinigheid. Zowel de man als zijn vriendin waren dronken. De man is in verzekering gesteld en onderzocht wordt of hij een huisverbod kan krijgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.