Wiekslag neemt deel aan E.ON Nationale zwemcompetitie

17 januari 2011 door Ad van Herk
Wiekslag neemt deel aan E.ON Nationale zwemcompetitie

ALBLASSERDAM - Wiekslag heeft zaterdag deelgenomen aan de E.ON Nationale zwemcompetitie deel 3  in thuiszwembad de Blokweer in Alblasserdam.

In deze verenigingscompetitie zwemt Wiekslag in de landelijke C afdeling. Wiekslag stond na 2 wedstrijden bovenaan en deed er zaterdag  alles aan om deze plaats te behouden. Dat bleek ook wel deze wedstrijd.  Alle zwemmers toonden een ongekende inzet en vormden tezamen een sterk collectief. Nieuwe trainer Leen van de Plaat heeft het beste uit zijn zwemmers gehaald, wat zich vertaalde in wel 57 persoonlijke records.

De wedstrijd begon gelijk goed met een nieuw clubrecord op de 4x200 vrije slag estafette voor de dames Dian Kortleve,  Kiki Klerks, Naomi Julicher en Tanja van Essen en een nieuw pr voor startzwemster Dian.

Er werden pr’s van meer dan 10 sec gezwommen door Sanne Fiole op de 100 m rugslag, David Kroon op de 200m wisselslag,  Johnno Peters op de 200 wisselslag die tevens goed was voor een nieuw clubrecord voor jongens  onder 16 jaar en door Ryan de Laat op de 100m schoolslag.

Stevige pr’s waren er voor Elisa Sieben op de 100m vrij, Kimberley Westra op de 100m rug  en Mandy Wander, Patrick van Rikxoort en Jorrit de Vries op de 100 m school.

De tijd van 1.25.54  op de 100m school van Cheyenne Visser was goed voor een limiet  voor de NJK lange baan.
Met 5663.59 punten ziet het er naar uit dat de missie is geslaagd.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.