Vanmiddag resultaten onderzoek brand Moerdijk

11 januari 2011 door Ad van Herk

DRECHTSTEDEN - Vanmiddag zullen de burgemeesters van Breda en Dordrecht op het stadskantoor van Breda een toelichting geven op de uitkomsten van het door het RIVM gedane onderzoek inzake de brand in Moerdijk.

Deze persconferentie gaat van start om 17:30.

Tijdens deze persconferentie zal bekend worden gemaakt of de burgemeesters, tevens voorzitters van de veiligheidsregio's Midden- en West-Brabant en Zuid-Holland-Zuid, maatregelen moeten gaan nemen.

Het RIVM heeft gekeken naar de routneerslag en de bij de brand vrijgekomen schadelijke stoffen in relatie tot volksgezondheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.