Verdachte probeert aanhouding te voorkomen

08 januari 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 34-jarige man uit Alblasserdam heeft geprobeerd zijn aanhouding te voorkomen. Hij fietste op zaterdag 8 januari 2011 rond 04.10 uur op een fiets zonder achterverlichting aan op de Vinkenpolderweg in Alblasserdam. Agenten zagen hem en zeiden dat de 34-jarige moest stoppen.

Dat deed hij niet. Uiteindelijk rende de verdachte weg via een grasveld. Maar na een korte achtervolging hielden de politiemensen hem aan. Daarbij verzette de 34-jarige man zich. De verdachte had de fiets waarop hij reed net gestolen. Verder vertelde hij onderweg te zijn om koper te gaan stelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.