Winst voor schakers

05 januari 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Het tweede team van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft zich door een ruime 6-2 zege op CSV in de middenmoot genesteld.
In de match tegen de degradatiekandidaat uit Capelle aan den IJssel ging geen enkele partij verloren. Vijf keer werd remise gespeeld, terwijl invaller Louis Kemper, teamcaptain Koert Timmerman en Gerrit de Jong hun partij wonnen.

In de interne competitie van de club leed Kees Brinkman een nederlaag tegen Philip Kraaiveld, waardoor Meinte Smink zonder te spelen zijn koppositie verstevigde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.