Rookwolken brand Moerdijk over Alblasserdam

05 januari 2011 door Ad van Herk
Rookwolken brand Moerdijk over Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op het industrieterrein Moerdijk is een grote brand uitgebroken. Volgens onbevestigde berichten gaat het om Chemie-Pack. Ooggetuigen maken melding van enorme rookwolken boven het bedrijf. Brandweerkorpsen uit de hele streek zijn gealarmeerd.
Ook uit Woensdrecht, Oosterhout en Breda zijn bluswagens onderweg. De eerste brandweerwagens werden net voor half drie opgeroepen. 

Er zijn volgens de politie waarschijnlijk geen gewonden. De regionale alarmcentrale spreekt van een zeer grote brand. Enorme rookwolken trekken over Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam.
Meer informatie ontbreekt nog.

Foto: Luxfoto

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.