Afscheid van vrijwilligster "juf" Carina

22 december 2010 door Ad van Herk
Afscheid van vrijwilligster "juf" Carina

ALBLASSERDAM - Zaterdag 18 december 2010 zijn 35 kinderen van Wiekslag geslaagd voor hun A-, B- of C-diploma.

Echter, voor de diploma-uitreiking werd eerst zwemlesjuf Carina Maat-Eegdeman in het zonnetje gezet. Zij nam afscheid van de zwemles na 5 jaar (belangeloos) lesgeven, wat bovendien al haar tweede periode was van zwemles geven bij Wiekslag.
Een vereniging als Wiekslag zou niet eens kunnen bestaan zonder zulke vrijwilligers als Carina en daarom werd zij namens de hele vereniging oprecht bedankt door “meester” Aldwin voor haar inzet al die jaren. Zij ontving bloemen, een cadeaubon en vooral luid applaus van alle kinderen, ouders en de rest van de leiding. We zullen Carina zeer missen in het zwembad!!

Hieronder volgen de namen van de geslaagden. Allemaal Van Harte Gefeliciteerd!

A-diploma
Noa Bergman, Maarten de Bruin, Chayenne Durge, Thomas van Essen, Dide Groenewoudt, Nienke Annebelle Hoekstra, Amalia Panajoti, Wouter Verdoren, Famke van ’t Veer, Mette van ’t Veer, Laurens Vreeken, Mike Wander en Sarah Zuijderhoudt.

B-diploma
Loraine Bioch, Denjel Elshout, Dingena van Genderen, Chris de Gruyter, Elize Heijkoop, Yasmina Ibirane, Thijmen van Rumpt, Emma Sok, Marleen Ulrich, Rik van de Velde en Rose-Anna Vliegenthart.

B-diploma
Job Aantjes, Selin Denise Aslan, Merel van Bockel, Maria Garganis, Nathan Hoogendijk, Mijndert de Jong, Léon Korporaal, Imre Naaktgeboren, Lieke Overschie, Inge Ingrid van Steenis en Eva Verkerk.

C-diploma
Joek Bieren, Sasha Hartman, Robin Huisman, Tom de Jong, Daan Kouwenhoven, Joris Maat, Tycho Lucas Mudde, Daan Smallegange, Nienke Onnink, Loïs den Ouden, Thierry den Ouden, Jens Wijgers en Wendy ten Wolde.

Tom, Daan, Tycho, Daan, Thierry, Jens en Wendy heten we van harte welkom bij het Brevetzwemmen op zaterdagmorgen!

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.