Gevoelige tanden en frisse adem?

17 oktober 2010 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 21-jarige man uit ‘s – Hertogenbosch is op zaterdagmiddag 16 oktober aangehouden op verdenking van diefstal van een grote hoeveelheid tandpasta waarbij ook geweld zou zijn gebruikt. Winkelpersoneel van een supermarkt aan de Sportlaan maakte daarvan omstreeks 12.00 uur melding en gaven een kenteken door van een auto waar de verdachten mee waren weggereden. Op de Plantageweg zagen de agenten het voertuig rijden en gaven een stopteken. Ze lieten de bestuurder uitstappen en zijn handen op het dak leggen

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.