Reünie Wereldwinkel Alblasserdam

14 augustus 2010 door Ad van Herk
Reünie Wereldwinkel Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 25 september a.s. wordt er een reünie gehouden in de Wereldwinkel van Alblasserdam voor alle vrijwilligers die de afgelopen 20 jaar zich ingezet hebben voor onze Wereldwinkel. Veel adressen zijn al achterhaald en deze personen hebben dan ook deze week een uitnodiging in de bus gekregen.

Misschien zijn er toch nog mensen die per ongeluk niet zijn uitgenodigd. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom. Dus bent u in de afgelopen 20 jaar vrijwilliger geweest van Wereldwinkel Alblasserdam, meld u aan via devriesnel@planet.nl of anideler@upcmail.nl. De reünie vindt plaats in Cortgene 3 en is van 16.00 uur tot 18.00 uur.  

Meer informatie: www.wereldwinkelalblasserdam.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.