Met scootmobiel te water

19 juli 2010 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 80-jarige vrouw uit Alblasserdam is op 18 juli rond 13.30 uur op het Kortland te water geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte ze met haar scootmobiel te water. Een vriendin die bij haar was riep om hulp en dankzij de snelle hulp van omwonenden was het slachtoffer binnen korte tijd weer op het droge. Zij sprongen het water in en hielpen de vrouw en haar scootmobiel op de kant. Een ambulance kwam nog ter plaatse, maar het personeel hoefde het slachtoffer alleen maar naar huis te brengen. Als de redders niet of later waren gekomen, was het met het slachtoffer ongetwijfeld anders afgelopen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.