Diplomazwemmen bij wiekslag zaterdag 9 mei 2009

11 mei 2009
Diplomazwemmen bij wiekslag zaterdag 9 mei 2009

ALBLASSERDAM - Op deze zonnige zaterdagmiddag lieten 29 kinderen van de Wiekslag zwemles zien dat zij voldeden aan de eisen van het A-, B- of C-diploma. Het was deze keer extra hard oefenen geweest omdat de meeste kinderen niet of nauwelijks gezwommen hadden tijdens de 10 weken dat zwembad Blokweer gesloten was voor de noodzakelijke aanpassingen.  Des te meer hulde voor het hoge zwemniveau van de volgende geslaagden:

A-diploma
Marinka Besseling, Melvin den Boef, Klarine Kleijn, Robin Willem Leenheer, Nora van der Leer, Bas van Leeuwen, Suzanne den Ouden, Amber Rietveld, Evie Scheer, Nelleke Verhaar.

B-diploma
Sami Aslan, Noer Al Janabi, Nienke van der Leer, Daan Mul, Ilja van de Pol, Daniël de Ruiter, Sabine Schuppers, Ruben Verhoeven en Niels de Zwart.

C-diploma
Ramon Berger, Vera Kruithof, Larissa Martina, Denise den Ouden, Michelle Plaza, Amber Scheer, Kim Overschie, Pim de Vries, Marnix van Weert en Amber Jasmijn Westra.

Goed kunnen zwemmen is verschrikkelijk belangrijk in onze waterrijke omgeving. Daarom zijn we heel blij dat de meeste kinderen met veel plezier doorgaan voor het B- of C-Diploma, òf Wiekslag Zwembrevet.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.