PvdA Alblasserdam viert 1 mei

02 mei 2009
PvdA Alblasserdam viert 1 mei

ALBLASSERDAM - Daar waar de PvdA afdeling Dordrecht de 1 mei festiviteiten heeft afgelast vanwege het drama in Apeldoorn, heeft de plaatselijke PvdA afdeling van Alblasserdam de viering wel door laten gaan. Op deze dag heeft men rode rozen uitgedeeld aan het aanwezige personeel van het gemeentehuis, cultureel centrum Landvast en diverse winkels op het Raadhuisplein en Makadocenter.

`s Morgens ontvingen de 65+ leden en 14 leden met een langdurig lidmaatschap, naast hun PvdA-waarderingsspeld, een tuiltje rode rozen.

Op dinsdag 12 mei belegt de afdeling een openbare ledenvergadering, waarbij de agenda voornamelijk zal bestaan uit onderwerpen betrekking hebbend op de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Hiervoor is de kandidaatstellingsperiode nog steeds opengesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.