Man aangehouden op verdenking van diefstal fiets

01 mei 2009

ALBLASSERDAM - Op de van Eesterensingel is op donderdagmorgen 30 april een 23-jarige man uit Alblasserdam aangehouden nadat hij in dronken toestand een fiets had gestolen. De man sleepte een afgesloten damesfiets mee en vertelde de agenten dat hij de fiets van zijn moeder gebruikte. De gegevens van de man werden genoteerd waarna hij zijn weg vervolgde. Enkele ogenblikken later werden de dienders aangesproken door een 20-jarige vrouw uit Oud-Alblas die meldde dat haar fiets op de Dam was gestolen.

De man werd daarop opnieuw staande gehouden en werd geconfronteerd met de eigenaresse. Door middel van telefonisch contact met de vader van de verdachte werd bevestigd dat de fiets toebehoorde aan de 20-jarige vrouw. Zij kreeg de fiets direct mee waarop de verdachte werd aangehouden. De man ontkende de diefstal en gaf aan dat hij de verkeerde fiets had meegenomen. Hij is heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.