VV Alblasserdam houdt toernooi voor Metakids

27 april 2009

ALBLASSERDAM - Op Sportpark Souburgh zal er een minibedrijventoernooi worden gehouden ten behoeve van Metakids. Het evenement vindt plaats op 16 mei. Metakids zet zich in voor kinderen met stofwisselingsziekten. Per jaar worden er 800 kinderen in Nederland geboren met deze aandoening. Door twee van de drie kinderen wordt de volwassen leeftijd niet bereikt. Metakids werft daarom fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte, onder het motto ‘kansloos bestaat niet!’.

Voor het toernooi kunnen bedrijven, instellingen, organisaties, vriendenclubs en dergelijke zich voor 250 euro inschrijven. Elk team bestaat uit vijf spelers en twee reserves die eveneens van broodjes, koffie en een barbecue worden voorzien.

Meer informatie vindt u op www.vvalblasserdam.nl. Opgeven kan door te mailen naar frank.bosch@tiscali.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.