Rob Fluijt naar Jeugd vv Alblasserdam

21 april 2009

ALBLASSERDAM - Rob Fluijt gaat met ingang van het seizoen 2009-2010 aan de slag bij de jeugd van vv Alblasserdam. Hij zal daar de C1 gaan trainen en begeleiden, alsmede vorm gaan geven aan de voetbalopleiding, die de club in het leven gaat roepen.
Dit zal inhouden dat miv het nieuwe seizoen de opleidingsmodule voor F- en E-pupillen zal worden gevolgd van de KNVB. Oa circuittrainingen zullen een gedegen basis zijn om jonge voetballertjes op te leiden.

Met het aantrekken van Rob Fluijt zet de club een grote stap voorwaarts om de jeugd binnen deze ‘slapende reus’ naar een hoger plan te tillen.  Rob Fluijt neemt een schat aan ervaring mee. In het verleden heeft hij succesvol gewerkt met de jeugd van DFC, ASWH en Excelsior ’20.

Daarnaast heeft hij als regiocoach binnen de KNVB verschillende functies bekleed en geeft hij jeugdcursussen aan toekomstige jeugdtrainers. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels gestart met Rob Fluijt, Danny Buijs en het jeugdbestuur.
Tot het einde van dit seizoen begeleid hij het tweede van Peursum om daarna definitief de overstap naar de Souburghclub te maken.

Naast de komst van Rob Fluijt heeft Alblasserdam zo goed als zeker nog twee gediplomeerde trainers aangetrokken voor B1 en D1. Nader berichtgeving volgt spoedig. Door de compleet gediplomeerde staf wordt het mogelijk voor cursisten van TC-3 en het ROC mogelijk om bij v.v. Alblasserdam stageplekken te krijgen onder begeleiding van deze gediplomeerde trainers.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.