Ludieke start van verkeersproject

15 april 2009
Ludieke start van verkeersproject

ALBLASSERDAM - Een ‘School op Seef’ worden, dat is het doel van het verkeersproject dat deze week gehouden wordt op openbare basisschool Het Palet aan de Mesdaglaan te Alblasserdam.  Met een ludieke start op dinsdag werd de projectdagen geopend. De leerkrachten kwamen met verschillende vervoersmiddelen het plein op en voerden een aanstekelijke rapachtige dans (zie foto). Deze rap wordt tijdens de projectdagen aan de leerlingen aangeleerd.

Woensdagavond is er een kijkavond voor de ouders en andere belangstellenden en donderdag vindt de afsluiting plaats, waarbij het felbegeerde certificaat van ‘School op Seef’ naar alle waarschijnlijkheid wordt bemachtigd. “Het thema van het project hebben we gekozen, omdat we met ‘School op Seef’ zijn gestart. Samen met de werkgroep verkeer, de verkeersouders, wilden wij er voor zorgen dat we ons certificaat krijgen. Dit krijg je alleen als je aan de eisen voldoet”, vertelt Soraya Tori van de ouderraad van Het Palet. Verkeerseducatie blijft na de projectweek een vaste plaats innemen in het lesaanbod van de school.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.