Klikobrandjes

06 april 2009

ALBLASSERDAM -  Op maandagochtend 6 april 2009 zijn tussen 01.30 en 02.00 uur vijf kliko’s in brand gestoken. De kliko’s stonden in tuinen in de Kastanjelaan (2 keer), de Parallelweg ( 2 keer) en de Blokweerweg. Een aantal bewoners had zelf de brand geblust. De brandweer bluste de rest en keek of de branden uit waren. Er ontstond naast de schade aan de kliko’s ook schade aan schuurtjes en schuttingen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie onderzoekt de branden en is op zoek naar de dader(s).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.