Nieuw tenue en tassen voor Alblasserdam E1

16 maart 2009
Nieuw tenue en tassen voor Alblasserdam E1

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag 14 maart 2009 ontving de E1 van voetbalclub Alblasserdam een nieuw tenue en tassen van sponsor Martin Buijs van Kamerverhuur Buijs. De jeugdige speler van Alblasserdam E1 kunnen er weer tegen aan ,met nieuwe spullen en een nieuwe sponsor die ze met trots representeren. De spelers, trainers leiders en jeugdbestuur zijn allemaal uitermate blij met deze gift en uiten graag hun dank een de sponsor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.